#12. BrewDog Trashy Blonde

IMG_2422
Dette er absolutt en av ølene som forholdene tatt i betraktning er en virkelig overraskelse. Når man ser på hvem som har laget den – fantastiske BrewDog – er det ingen overraskelse at en av deres øl får topp score, men med tanke på at denne vakre, lille flasken med lilla etikett ble kjøpt på Rema 1000 til under 30 kr, er det verdt å merke seg denne.
Distinkt, men ikke for skarp, fruktig aroma. Selv om den kategoriseres som en golden/blonde ale, bærer den også lette preg av mild IPA. Undergjæret, så ingen sedimenter i flasken. Derfor kan den også nytes rett fra flasken, selv om den nok er bedre i et noe innoverrundet glass. Den holder på smaken og aromaen selv om den serveres rett fra kjølen, og lav alkoholprosent gjør at man også «får med seg» alle smaker og dufter. Klar og frisk bitterhet i smaken, og friskheten og fylden følger deg fra første til siste slurk. En absloutt vinner blant butikkøl, og også totalt sett!
Alkoholinnhold: 4,1% 
IBU: 40
Bryggeri: BrewDog 
Land: Skottland

2 responses to “#12. BrewDog Trashy Blonde

  1. Hei, jeg vil bare påpeke at Blond Ale ikke er undergjæret øl, dette ølet kan har ikke sedimenter i flasken pga. at det er filtrert. Sjangeren Blond Ale ble til nettopp for at de skulle ha lyst, lettdrikkelig overgjæret øl som skulle lokke folk over til å bli mer interessert i håndverksøl. Men det er sant som du sier, dette er et veldig godt øl uavhengig av gjæringsforløp.

    • Setter pris på alt som jeg kan gjøres oppmerksom på når det gjelder øl! Takk – og kjekt å høre at andre liker Trashy Blonde:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s