#51. BrewDog Nanny State (0,5%)

Øl fra BrewDog er ikke akkurat kjent for å gå stille i dørene, for å si det slik. Smak og aroma i rikt monn gjør at man ofte husker ølene fra dette bryggeriet i lang tid. Nanny State gir også delvis et veldig godt inntrykk. Men der en del andre rangerer Nanny State med 0,5% alkohol helt i toppen på listen over alkoholsvake øl, havner den litt lenger nede på min liste.

Aromaen er deilig og fruktig, og gir umiddelbart assosiasjoner til karakteren av en medium fyldig IPA. Den er mørkebrun og delvis uklar av utseende, og moderat livlig. Munnfølelsen er også ganske frisk, med preg av mineraler og kritt. Smaken er fint bitter, men svært utvannet, og også denne mineralske ettersmaken. Totalt sett blir det en skuffende totalpakke, for man håper på så mye mer når man lukter på den. Derfor føler man seg litt snytt av at aromaen lyger litt om resten av opplevelsen. Likevel langt over gjennomsnittet blant alkoholsvake øl, og absolutt verd å prøve!

Alkoholinnhold 0,5%

Øltype: Low Alcohol

Bryggeri: BrewDog

Land: Skottland

2 responses to “#51. BrewDog Nanny State (0,5%)

    • Det kan ikke jeg svare på, men de fleste Meny-butikker i Bergensområdet har etterhvert Nanny State. I tillegg vil jeg tro at ICA har den. Lykke til i jakten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s