#59. Haandbryggeriet Dark Force

Kjøpt fra Vinmonopol på 500 ml flaske. Jeg er enorm Star Wars-fan, så det georgelucasuniverslignende navnet ga meg selvsagt store forhåpninger. Jeg var nøye med serveringstemperatur (8-10 grader) og flaskehåndtering, så forholdene lå til rette for en fin opplevelse. Stoutens aroma hadde klare preg av spekemat, kaffe og lakris, så skuffelsen var ganske stor da spørsmålet som åpenbarte seg etter første slurk var: «hvor ble disse karakteristiske særtrekkene av?» Mulig det er min nese og gane det er noe galt med, eller at mitt trøblete forhold til mange portere og stouter blomstret under smakingen, men i mine øyne ble dette skuffende, karakterforvirrende og underlig.

Alkoholinnhold: 8,5%

Øltype: Imperial Stout 

Bryggeri: Haandbryggeriet

Land: Norge

One response to “#59. Haandbryggeriet Dark Force

  1. Har sjekket ut deler av bloggen din i dag, og synes dette er spennende og interessant. Man trenger ikke være særlig erfaren eller merritert for å mene noe om smak. Synes du er tøff som «slakter» Dark Force fra Haandbryggeriet, jeg. (Jeg synes forresten at Dark Force er en god øl, men så var det det om smaken og baken da.) Håndverksbryggerienes mantra er jo ofte kompromissløshet, så da synes jeg at man skal være kompromissløs i smakingen av øl også.
    Det er spennende at du smaker så mange forskjellige pils – og det får meg til å lure på hvilke forskjeller du finner. Det er mange som mener at all pils smaker likt, men det gjør det vel neppe? Også spennende at alkoholfritt/ lettøl er den største kategorien av øl du har smakt. I og med at alkohol er den smaksbæreren den er, er dette en særdeles spennende kategori.
    Følger bloggen din med interesse.
    Vennlig hilsen Godtiglasset.
    Keep on bloggin’ in the free world.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s