Akevitt!

IMG_1963

Fremover kommer Skumringbloggen med jevne mellomrom til å ta for seg annen drikke også. Ikke fordi dette skal bevege seg bort fra å være en ølblogg, men fordi jeg mener at til mange anledninger passer det med annen drikke også. Mest som et supplement, men også for gi en ekstra liten piff. Av bildet over ser man at med julen hører det mye godt, men TUNGT øl med. Av erfaring synes jeg det innimellom passer godt med for eksempel en kjøleskapkald, skarp, dansk akevitt.

Et raskt google-søk viser også at det ikke er en like stor jungel av akevitt-blogger som det er av andre type blogger, så det å dele sine erfaringer på nettet, kan vel heller ikke skade. Og det skal jo også nevnes at kombinasjonen øl/akevitt heller ikke nødvendigvis er helt ueffen. Opplagt diskusjonstema enkelte tider av året, men uansett en uslåelig kombinasjon, så lenge anledningen og sammensetningen er den rette.

Dukker det opp viner, whiskyer eller annet jeg mener kan fungere godt før, sammen med, eller etter en øl, er jeg ikke redd for å dele disse erfaringene heller. Men; ØL står selvsagt fortsatt i fokus her på bloggen, det hersker det ingen tvil om.

Så følg med!

One response to “Akevitt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s