#253. Berentsens Påskeøl

Berentsens Påskeøl

Ok! Det innføres herved et lite regimeskifte her på bloggen. Dette kunne jeg skrevet et eget innlegg om selvsagt, men velger heller å legge det til en ølvurdering-post. Fremover vil ølene som drikkes og vurderes, få servert dommen litt mer rett fra leveren. Mer fargerike sammenligninger og konklusjoner, kanskje, uten at det skal bli useriøst eller klovnestreker.

Berentsens Påskeøl blir første øl som vurderes etter skiftet, altså. Etter at jeg snappet opp et bilde av Matkroken (tidligere Rimi) i Nattlandsveien på Landås fra Ølportalen.no, MÅTTE jeg bare opp der og sjekke ølhyllene. Da det het Rimi, var det veldig bra. Nå er det VELDIG bra!

Blant utvalget stod Berentsens Påskeøl. I mangel av påskeøl da det var påske nå sist, snappet jeg med meg denne også. Lys lager, men det får bare være. Innholdet var helt greit. Umiddelbart duft av renhetslov og tsjekkiske pilstyper. Forlokkende nok. Litt tamt skum, selv om det ble helt med litt kraft. Denne ølen ville nok passet som hånd i hanske til påsken, for den er en del fyldigere og bedre på smak enn det meste annet av pale lagers.

Finfint – uten å ta helt av…

Alkoholinnhold: 4,7%

Øltype: Pale Lager

Bryggeri: Berentsens Brygghus

Land: Norge

terningkast3

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s