Spisekroken

Tidligere har Spisekroken brukt mye øl i rettene sine. Dette har vært en fryd å prøve, og i tillegg ringer alarmklokkene litt ekstra hos en ølinteressert person når ølen også havner i maten – ikke bare i et glass ved siden av.

En liten titt på menyen for høsten 2012 viser at kokkene har gått litt bort fra øl i maten, men det trenger jo ikke nødvendigvis å bety at kvaliteten er blitt noe dårligere. Ølutvalget ellers er forhåpentligvis det samme som før.

Spisekroken er en liten, men intim og koselig restaurant like ved Klosteret, på vei ut mot Nordnes i Bergen. Utover dette er servicen kjempegod, og ølutvalget er også bra. Ølmenyen ligger ikke på internett, men menyen forøvrig er nok til å ville ta turen hit. Stedet er som sagt lite, så man bør gjerne være ut i god tid hvis man ønsker å bestille bord i helgene.

Undertegnede anbefaler særlig sjømat- og akevittforretten, ellers er det bare å velge og vrake blant utsøkte hovedretter og desserter. Ved forrige besøk ble det drukket blant annet Nøgne Ø Pale Ale og Mikkeller Beer Geek Breakfast til henholdsvis hovedrett og dessert.

Blant de absolutt flotteste restaurantopplevelser i Bergen!

Link til Spisekrokens websider.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s