Andre ølbloggere

Etter hvert som interessen for øl har økt de siste få årene, har behovet for å øke kunnskap og søke informasjon tiltatt tilsvarende. Etter som tiden har gått, og jeg har delvis fulgt med på flere ølblogger, kom jeg på idéen om å starte med noe lignende selv. Så hovedmotivasjonen for å starte ølblogg på egenhånd er andre ølbloggere. All ære til dere! Dere vet kanskje hvem dere er.

Selvsagt motiveres jeg av å erfare og smake, og av å lese på bryggerienes sider, men man lærer av de som driver med det man selv ønsker å drive med. Hovedinspirasjonen for design og måte å fremstille øl på, er for det meste hentet fra Kjempetorsken. Her er det interessant (selvsagt) informasjon, men alt er stort sett forståelig for meg og eventuelle andre som ikke har formell kompetanse eller utdanning. Dette setter undertegnede pris på! Her er det tydeligvis mye å hente og lære! Antallet år før en brøkdel av samme erfaring er oppnådd, kan det jo bare spekuleres i. Tror vi snakker tresifret…

Ellers er både Høyt Skum og Humle og Malt, samt flere andre, gode og pent designete blogger, som motiverer blant andre meg til å bidra i samme gate, om ikke akkurat på samme kompetansenivå.

Takk til alle som har gitt meg det sparket bak som trengtes for å sette i gang dette ølbloggerprosjektet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s